Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  „24 sata” već sedam godina s vama!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 09. 2013.

Autor: R. Bulatović Izvor: 24 sata

„24 sata” već sedam godina s vama!

Dnevne novine “24 sata” danas slave sedmi rođendan. Tog, 18. septembra 2006. godine na ulicama Beograda pojavio se prvi broj “24 sata”, a većina sugrađana nije mogla da veruje da će ih svakog radnog dana dobijati potpuno besplatno.

- Samo godinu dana posle Beograda, u novembru, "narandžaste novine" su osvojile u Novi Sad. Od početka ste nas prihvatili kao da smo već dugo na medijskoj sceni Srbije, a mi smo se trudili i dalje se trudimo, da vaše poverenje opravdamo. Zahvaljujući zanimljivim pričama, izveštajima sa lica mesta, snalažljivim novinarima i fotoreporterima, postali smo najčitaniji dnevni list u Beogradu, naročito među mlađom čitalačkom publikom. Za sve one koji ujutru malo teže ustaju, pokrenuli smo i "e24sata". Vidimo se i sutra ujutru!

Poklanjamo sedam mobilnih telefona

Povodom sedmog rođendana, odlučili smo da vas ponovo obradujemo. Pn/ih sedam čitalaca koji danas u 12 sati pošalju mejl na poklanjamo@24sata.rs dobiće po jedan mobilni telefon marke ZTE. U mejlu obavezno napišite ime i prezime, a spisak dobitnika biće objavljen na našem sajtu www.24sata.rs posle 13 sati.

Učestvovali na Red Bul Flugtagu

Na Adi Ciganliji u junu je održan prvi Red Bul Flugtag u Srbiji. U konkurenciji sjajnih ietelica i hrabrih pilota, i ekipa "2k sata" je pred 150.000 ljudi imala svoju letelicu "2k paper plane". Preletili smo nešto više od osam metara, a publiku smo zadivili i time što smo bili jedina ekipa koja je imala ženu pilota.

Pokrenuli nightlife.rs

Pokrenuli smo sajt www.nightlife.rs na kojem objavljujemo fotografije iz noćnog provoda, od koncerata svetskih i domaćih zvezda, do klupskih žurki i svirki. Zahvaljujući objektivima naših fotoreportera, imaćete utisak kao da ste bili na događaju.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi