Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nacrt zakona o javnom informisanju do kraja godine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 11. 2013.

Izvor: Beta, RTV

Nacrt zakona o javnom informisanju do kraja godine

Nacrt zakona o javnom informisanju trebalo bi do kraja godine da iz Ministarstva kulture bude upućen Vladi Srbije, a nacrti zakona o elektronskim medijima i javnim servisima u prvom tromesečju 2014. godine, najavio je danas pomoćnik ministra kulture i informisanja Saša Mirković. Na sednici Odbora za kulturu i informisanje Skupštine Srbije, Mirković je kazao da je na polovini rad na zakonu o elektronskim medijima i da se analiziraju prispeli komentari i predlozi izneti tokom javne rasprave.

Mirković je naveo da je bilo više od 140 učesnika na javnim raspravama i da radna grupa za izradu ta dva zakona zaseda četiri puta nedeljno.

Prema njegovim rečima, radna grupa treba da završi za sedam do osam radnih dana analizu Nacrta zakona o javnim servisima, a rok za komentare nakon toga je 21 dan.

Mirković je dodao da su predlozi za oba zakona nakon javne rasprave pristigli na 400 strana.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi