Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Obmanuli i novinare
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 12. 2013.

Autor: B. P. Izvor: Večernje novosti

Obmanuli i novinare

Za juče u podne zakazana konferencija za štampu, kako je u pozivu navedeno "kolektiva Radio Valjeva" povodom izbora direktora ove informativne ustanove - nije održana.

Od celokupnog kolektiva Radio Valjeva, u podne se pojavio jedino Dragan Ilić, sportski novinar i saopštio da "konferencije za štampu neće biti, jer su se mnogi uplašili da javno kažu da je to preduzeće praktično umrlo".

Novinare koji su se uputili na konferenciju za štampu na stepeništu zgrade u kom se nalazi ovo preduzeće, koje se još uvek finansira iz gradskog budžeta, dočekalo je nekoliko zaposlenih koji, međutim, navodno ništa nisu znali o tome.

Predrag Obućina, novi direktor Radio Valjeva novinare je uputio da informaciju o konferenciji za štampu potraže u redakciji ovog glasila. Međutim, ni tamo prisutni novinari Radio Valjeva ništa nisu mogli da kažu o zakazanoj konferenciji za štampu.

Odbornici Skupštine grada prošlog petka, između dva kandidata za direktora Radio Valjeva, prednost su dali Predragu Obućini, koji je nekada radio u ovoj ustanovi.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi