Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Veran Matić: Kod još pet osoba je ključ Ćuruvijinog ubistva
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 12. 2013.

Izvor: Naše novine

Veran Matić: Kod još pet osoba je ključ Ćuruvijinog ubistva

Predsednik komisije koja istražuje ubistva novinara Veran Matić kaže da bivši šef DB-a Rade Marković ima povlašćen položaj u zatvoru i pita se ko je to dozvolio. - Komisija je poslala pismo Ministarstvu pravde sa pitanjem u kakvim uslovima Marković izdržava zatvorsku kaznu od 40 godina i da li takve uslove imaju svi zatvorenici koji su na izdržavanju kazne iste dužine - rekao je Matić.

On je naveo da je Marković jedna od važnih ličnosti u rasvetljavanju ubistva novinara Slavka Ćuruvije jer je u to vreme bio na čelu DB-a, ali dodaje da komisiji nije preko potrebna njegova saradnja. Kako je pojasnio, Rade Marković je svakako jedan od „glavnih ključeva“, ali ima najmanje pet osoba na slobodi koje takođe mogu da budu ključ rešenja.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi