Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Direktor psovao novinarku: P***a vam materina!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 12. 2013.

Izvor: Južne vesti, Telegraf

Direktor psovao novinarku: P***a vam materina!

Uroš Parlić, direktor Turističke organizacije Niša, pozvao novinarku "Južnih vesti" Sanju Janačković, i vređao je zbog objavljenog teksta.

Nezadovoljan zbog pisanja o zatvorenom Turističkom info centru u Nišu na dan otvaranja Svetskog prvenstva u rukometu, Uroš Parlić, direktor Turističke organizacije u ovom gradu, pozvao je novinarku Sanju Janačković i vređao je.

Njegov telefonski poziv usledio je neposredno nakon što je objavljen tekst “Zatvoren info-centar TON-a pred početak Prvenstva”.

Njegova primedba odnosila se pre svega na naslov, s obzirom na to da je pre nekoliko dana otvoren novi info-centar u Dušanovoj ulici, što inače i piše u prvoj rečenici teksta.

Informacija o otvaranju info-centra u Dušanovoj nije nigde do sada bila objavljena. Nema je ni na vratima danas zatvorenog info-centra u Voždovoj, niti na sajtu Turističke organizacije Niša.

Inače, Turistički info-centar u Voždovoj ulici, stotinak metara od samog centra grada, zatvoren je 15-ak dana pred otvaranje Svetskog prvenstva u rukometu za žene koje se igra u Nišu – zbog renoviranja, koje bi, kako je navedeno, trebalo da traje još 4 dana.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi