Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Janjušević o ubistvu Pantića: Poligraf mi niko nije nudio
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 12. 2013.

Izvor: Kurir

Janjušević o ubistvu Pantića: Poligraf mi niko nije nudio

Nekadašnji bliski saradnik pokojnog premijera Đinđića oglasio se povodom napisa o istrazi ubistva jagodinskog novinara Milana Pantića.

 

Zoran Janjušević, svojevremeno zaposlen u kabinetu pokojnog premijera Zorana Đinđića, pismom je reagovao na tekst koji je Kurir preneo iz beogradskog dnevnog lista Danas.

Reagujući na tekst pod nazivom "ISTRAGA UBISTVA MILANA PANTIĆA: Janjušević i Kolesar odbili poligraf!", Janjušević navodi da mu u razgovoru s policijom niko ni u jednom trenutku nije nudio poligraf niti je uopste pominjan.

"Odazvao sam se pozivu policije i u razgovoru smo prvo konstatovali na osnovu dokumentacije da u vreme ubistva za mene nepoznatog novinara i čoveka, nisam bio zaposlen u Vladi Srbije i nisam imao nikakvih dodirnih tačaka sa privatizacijom cementare koja se po pisanju novina odvijala u isto vreme. Na osnovu dokumenata konstatovali smo da sam ja tada bio stečajni upravnik brodogradilista Beograd", navodi Janjušević u tekstu reagovanja i dodaje da je i policiji objasnio da se prvi put susreće s pitanjima ubistava novinara pa i ostalih nerešenih ubistava u Srbiji u trenutku kada je postao član Saveta za državnu bezbednost.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi