Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Komisija za istraživanje ubistava novinara objavila službenu belešku: Janjušević jeste odbio poligraf
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 12. 2013.

Autor: Vuk Z. Cvijić Izvor: Blic

Komisija za istraživanje ubistava novinara objavila službenu belešku: Janjušević jeste odbio poligraf

Komisija za istraživanje ubistava novinara na osnovu dokumenta, službene beleške zavedene u Upravi kriminalističke policije pod brojem KU: – 259/01-JA1460 od 04. 10. 2013, demantuje sve navode koje je Zoran Janjušević izneo ističući da je Komisija objavila netačne podatke o njegovom odbijanju da se podvrgne polografskom testiranju.

 

Komisija ukazuje na to da kako se u konkretnom slučaju radi o predistražnim radnjama koje Komsija nema ovlašćnja da obavlja, svaka dalja komunikacija bi trebalo da se obavlja sa Ministarstvom unutrašnjih poslova ili drugom nadležnom institucijom. 

Naime, Komisija je objavila da su Janjušević i Nemanja Kolesar jedine dve osobe koje su se u slučaju istrage ubistva novinara Milana Pantića, odbile da se podrvrgnu poligrafskom testiranju.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

20.12.

2013.

Semi-Anonymous [neregistrovani] u 15:33

Na trnju ne rastu smokve

Poligraf nije dokaz na sudu. Zasto bi bilo ko pristajao da ga kace na struju radi power tripa nekakvog pandurskog birokrate?

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi