Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Antena Grupa širi medijski biznis na Rumuniju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

15. 01. 2014.

Izvor: ABC Srbija, Prva.rs

Antena Grupa širi medijski biznis na Rumuniju

Antena Grupa, vodeća medijska grupacija u Jugoistočnoj Evropi, ušla je na tržište Rumunije akvizicijom Kiss TV od nemačkog Prozibena.

 

Pored Kiss TV-a koji je najpopularniji muzički kanal u Rumuniji, Antena je od nemačke medijske grupacije preuzela i četiri radio stanice: Kiss FM, Magic FM, One FM and Rock FM.

Nakon uspeha Antene sa Prvom Srpskom Televizijom u Srbiji i televizijama u Crnoj Gori i Sloveniji - Prva Montenegro i Planet TV, ova investicija predstavlja još jedan u nizu poslovnih poduhvata Antena Grupe u cilju širenja poslovanja na nova tržišta Jugoistočne Evrope.

"Veoma smo zadovoljni činjenicom da je Antena postala vlasnik vodećih medija u jednoj od ključnih zemalja regiona. Očekujemo dalji rast njihovog poslovanja na čemu ćemo zajedno raditi sa menadžmentom. Ovim potezom smo ušli na tržište Rumunije, a naš strateški cilj je dalja ekspanzija u Jugoistočnoj Evropi" , izjavio je vlasnik i generalni direktor Antena Grupe Teodor M. Kirijaku.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi