Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Palma na poligraf otišao iz kabineta Ivice Dačića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 02. 2014.

Autor: V. Z. C. Izvor: Blic

Palma na poligraf otišao iz kabineta Ivice Dačića

Dragan Marković Palma je na poligrafsko ispitivanje o ubistvu novinara Milana Pantića otišao direktno iz kabineta ministra policije Ivice Dačića. U vrhu MUP-a kažu da je u postupku sa liderom Jedinstvene Srbije sve urađeno po zakonu, jer svako ima prvo da ode na poligraf u Upravu kriminalističke policije MUP-a. Stručnjaci, međutim, ocenjuju da je u pitanju zloupotreba institucija.

Predsednik JS je otišao prekjuče na poligraf, nakon što ga je prozivao Čedomir Jovanović da je umešan u ubistvo novinara u Jagodini.

Ispitivanje je urađeno po standardnoj proceduri o Markovićevim saznanjima o zločinu i vodio ga je stručnjak za poligraf. Marković nije lagao, a rezultati su dati policajcima koji vode istragu o ubistvu Pantića.

Advokat Božo Prelević kaže da odlazak Markovića na poligraf predstavlja cirkus političara koji ne mogu da ponude bolji život građanima.

To je sve deo cirkusa ljudi koji su imali dodira sa kriminalom - kaže Prelević. Kriminolog Dušan Davidović navodi da je Markovićevo ispitivanje predizborna kampanja.

Njegov odlazak na poligraf je jednak njegovoj izjavi da bi na proslavu pozvao Betovena da mu svira - kaže Davidović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi