Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Mitrović pravi „Pink telekom“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 02. 2014.

Autor: E. S. Izvor: Informer

Mitrović pravi „Pink telekom“

Željko Mitrović pokreće novu satelitsku platformu pod nazivom „Pink telekom“. Reč je o jedinstvenom sistemu TV paketa, koji će ići preko satelita umesto putem kabla i obuhvatiće više od 100 najboljih kanala u regionu.

- Reč je o jednom od najvećih projekata kompanije Pink ikada. Satelitska platforma će 20. septembra biti puštena u rad i obuhvatiće 50 Pinkovih i 50 najpopularnijih kanala iz regiona. Ovaj ambiciozni projekat Pink će realizovati sa jednim od svojih strateških partnera. Korisnici kablovskih operatera moći će da koriste ovaj paket kanala po veoma popularnoj ceni - priča za Informer dobro obavešten izvor, blizak čelnicima Pinka.

Šimanovci u pogonu

Dok traju pripreme za lansiranje satelitske platforme, uveliko se pripremaju i emisije nove „Bravo“ produkcije, koje bi trebalo da budu puštene u etar u narednih mesec i po dana. Zanimljivo je da će na ovom projektu biti angažovani stručnjaci i savetnici iz najboljih italijanskih šou-programa.

- U okviru „Bravo“ produkcije pripremaju se tri velika šou-programa, koji će biti snimani u filmskom studiju u Šimanovcima, najvećem studiju u Srbiji. Kako ništa ne bi prepustio slučaju, Mitrović je za ove programe angažovao producente koji rade šou-programe na Kanalu 5, koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija - priča naš izvor.

Počinje za 40 dana

Vlasnik Pinka je svojim saradnicima dao rok od 40 dana da sve bude spremno za početak emitovanja muzičkih programa, koji bi trebalo da budu urađeni po svetskim standardima.

Mili umesto Popovića

Aleksandar Milić Mili biće direktor nove Pinkove produkcije umesto Saše Popovića, koji je planiran za to mesto. Poznati kompozitor i producent i jedan od najbližih saradnika Cece Ražnatović dobio je ponudu od Željka Mitrovića da postane glavni čovek nove produkcijske kuće, koja će okupiti najpoznatija imena domaće muzičke scene. Kako saznajemo, pregovori oko Milićevog angažmana i dalje su u toku, zbog čega nismo dobili njegovu zvaničnu potvrdu ove informacije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi