Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Karadžić: Đilas pretio i vređao
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 02. 2014.

Izvor: Dnevnik

Karadžić: Đilas pretio i vređao

Pojavljivanje članova vlade i državnih funkcionera u programima TV emitera ne može da se kvalifikuje kao pojavljivanje u svojstvu članova političkih stanaka kaže zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadžić odgovarajući na optužbe lidera DS Dragana Đilasa.

Na sastanku Đilasa i predstavnika RRA izrečene su pretnje i uvrede članovima Saveta. U RRA kažu da je jučerašnji sastanak sa čelnicima DS bio kratak i mučan i da predstavnici DS-a nisu bili spremni da čuju odgovore na primedbe koje su izneli. Navode i da su na sastanku izrečene pretnje i uvrede članovima Saveta.

Zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadžić ocenio je Đilasovu izjavu „vodite računa šta radite, promeniće se vlast” strašnom.

„Nismo je očekivali ni od koga u ovoj zemlji, a najmanje od predsednika DS. Savet RRA nije reagovao na to što gospodin Đilas kvalifikuje kao razliku od 10 ili 20 puta u pojavljivanju predstavnika stranaka vlasti u medijima jer takva razlika ne postoji”, rekao je Karadžić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi