Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Obradović: Vučić i Dačić moraju da prekinu cenzuru
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 02. 2014.

Izvor: Politika, Tanjug

Obradović: Vučić i Dačić moraju da prekinu cenzuru

Nosilac izborne liste i član pokreta Dveri Boško Obradović izrazio je juče oštar protest zbog, kako je rekao, neravnomernog i neravnopravnog tretmana ovog pokreta u velikim beogradskim medijima kada je reč o vanrednim parlamentarnim izborima.

 

U protekla 24 sata u tri velike televizijske debate učestvovale su samo parlamentarne stranke kojima niko ne garantuje da će zadržati taj status, rekao je juče Obradović na konferenciji za novinare.

To predstavlja, smatra on, neviđeni skandal i kršenje svih pravilnika Republičke radiodifuzne agencije i Zakona o izboru poslanika.

„Dajemo svim televizijama u Srbiji 48 sati da isprave svoju uređivačku politiku i uvedu sve učesnike izbora u TV debate koje organizuju. Ukoliko se to ne dogodi u ovom roku, ako se ne obezbedi sloboda medija i ravnopravan tretman, Dveri će pozvati svoje birače i sve građane na građansku neposlušnost, na blokadu čitave zemlje i demonstracije ispred televizijskih kuća koje neravnopravno tretiraju učesnike izbora”, rekao je Obradović.

On je poručio Aleksandru Vučiću i Ivici Dačiću da se „ne igraju sa građanima Srbije i prekinu medijsku cenzuru”.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi