Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Skaj plus proslavio rođendan
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

19. 04. 2014.

Izvor: Informer

Skaj plus proslavio rođendan

Televizija Skaj plus je proslavila svoj prvi rođendan.

Glavni i odgovorni urednik Zoran Bašanović okupio je prijatelje i saradnike u prostorijama te medijske kuće, kako bi obeležili godinu dana uspešnog poslovanja. Čast da preseče rođendansku tortu pripala je Lepoj Breni, koja je stigla u društvu producenta „Granda“ Saše Jakšića Žike i njegove supruge Dajane.

Na proslavi su, osim estradnih ličnosti, bili i ministar Aleksandar Vulin, predsednik Privremenog organa Beograda Siniša Mali, Rastko Janković, narodni poslanik Aleksandar Jovičić, potpredsednik SNS Bratislav Gašić, Veselin Jevrosimović, budući predsednik Skupštine Zoran Babić i mnogi drugi. Bašanović je zahvalio saradnicima na predanom radu i otkrio dalje planove te medijske kuće.

- Potrudićemo se u narednom periodu da budemo što bolji i da se svojim kvalitetom izborimo za mesto kandidata za nacionalnu frekvenciju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi