Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Oliver Dulić dobio spor protiv "Informera"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 05. 2014.

Izvor: Beta, Mondo

Oliver Dulić dobio spor protiv "Informera"

Bivši ministar u Vladi Srbije Oliver Dulić izjavio je danas da je dobio više od 285.000 dinara na osnovu dve presude po tužbama protiv tabloida "Informer".

 

Dulić je na Tviteru napisao da mu je danas "jedan tabloid" uplatio novac po dve presude Višeg suda u Beogradu "za laži", koje su o njemu pisali u septembru i oktobru 2012. godine.

 U izjavi za subotičku Ju eko televiziju Dulić je potvrdio da je reč o tabloidu "Informer".

"Naprave od vas lopova i kriminalca i to pročitaju stotine hiljada ljudi. Ugroze bezbednost, upropaste karijere, uznemire porodice, razbole roditelje, a onda vam posle dve godine uplate neki novac", naveo je Dulić na Tviteru.

On je naveo da tuženi tabloid ni reč nije napisao o presudi. "Ni reči da su lagali kao psi, izmišljali, klevetali, citirali neimenovane izvore iz 'istraga'. Bez reči pokajanja i izvinjenja žrtvi i čitaocima", napisao je Dulić.

Bivši ministar je dodao i da će od dobijenih para platiti salu na Medicinskom fakultetu za odbranu magisterijuma ovog meseca, školarinu za doktorat i reagense za eksperimente.

On je naveo da vodi još sedam sudskih procesa protiv dnevnog lista "Kurir", koje je pokrenuo zbog toga što su tokom septembra i oktobra 2012. godine "po nalogu vlasti ušli u sistematsko uništavanje" njega i njegovog imena.

Dulić je izrazio očekivanje da će se uskoro završiti, kako je ocenio, montirani politički proces protiv njega. Dulić je po više osnova optužen za zloupotrebu službenog položaja za vreme ministarske funkcije.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi