Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pripadnik SAJ pucao na zgradu RTS!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 06. 2014.

Autor: E. I. Izvor: Informer

Pripadnik SAJ pucao na zgradu RTS!

Vladimir N. (26) iz Kruševca, specijalac MUP Srbije, ispalio je juče oko podneva više hitaca iz vatrenog oružja iz automobila u pokretu na zgradu RTS u Beogradu.

Incident se dogodio u Takovskoj ulici kod broja 10, kada je Vladimir N., pripadnik SAJ iz vozila u svadbenoj koloni ispalio rafal u pravcu Javnog servisa. Na sreću, niko nije povređen, a policija je ubrzo posle obavljenog uviđaja privela svog kolegu.

Radnik obezbeđenja u zgradi RTS ispričao je tokom uviđaja da je video kako je iz automobila koji se kretao u svadbenoj koloni ispaljen rafal.

- Video sam dva momka kako izviruju iz auta, a jedan je iz „kalašnjikova“ ispalio rafal i odmah su nastavili dalje - rekao je očevidac incidenta.

Prema još nepotvrđenim informacijama, ispaljeno je najmanje sedam hitaca iz vozila marke „audi.“

Putnici na stanici koja se nalazi svega nekoliko metara od mesta gde je nepoznata osoba pucala bili su šokirani i preplašeni prizorom.

- Mislim da je hice ispalio vozač crnog „audija“, posle čega je dao gas i produžio dalje - ispričao je prestravljeni očevidac koji je na stanici čekao prevoz.

- Protiv Vladimira N. je pokrenut disciplinski postupak. On je udaljen sa posla, a kompletan predmet biće dostavljen nadležnom tužilaštvu - saopštio je MUP Srbije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi