Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Premijer primio Jankovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 06. 2014.

Autor: P. D. Izvor: Danas

Premijer primio Jankovića

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će država omogućiti uslove za nesmetan i kvalitetan rad zaštitnika građana. U saopštenju Vlade navodi se da je Vučić juče razgovarao sa zaštitnikom građana Sašom Jankovićem.

„Tokom razgovora premijer Vučić je istakao značaj posla koji Janković obavlja i obećao da će država Srbija omogućiti uslove za nesmetan, odgovoran i kvalitetan rad zaštitnika građana“, piše u saopštenju.

Janković je nedavno upozorio da Administrativni odbor Skupštine Srbije nije dao saglasnost za rad 19 istražitelja zaštitnika, što je veliki udarac za njegovu službu. Takođe, ombudsman je proteklih dana isticao vlast da pokušava da suzbije kritiku i uvede „vanrednu situaciju nad slobodom izražavanja“, kao i da premijer nije zadužen da procenjuje da li ima cenzure, već da je za to nadležan zaštitnik građana.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi