Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  „Blic“ ne vodi kampanju protiv Nikolića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 06. 2014.

Izvor: Blic

„Blic“ ne vodi kampanju protiv Nikolića

Ambasador Nemačke u Srbiji Hajnc Vilhelm smatra da ne postoji kampanja za koju je predsednik Srbije Tomislav Nikolić optužio dnevni list “Blic”.

Na pitanje voditeljke emisije „Oko“ na Radioteleviziji Srbije da li je, prema rečima predsednika Nikolića, u pitanju zapravo vlasnička struktura, ambasador je odgovorio da “Blic” pripada zajedničkom preduzeću nemačke i švajcarske izdavačke kuće, ali da misli da to nema nikakve veze sa tim kako izveštava “Blic”.

Ne znam kakav je odnos između predsednika Nikolića i “Blica”. Mislim da je “Blic” jedan od najjačih listova ovde i po mom viđenju mislim da dosta dobro prenosi, ali ne verujem da kampanja postoji - izjavio je nemački ambasador.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi