Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Agencija će ispitati tvrdnje Jovanovića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 06. 2014.

Izvor: Tanjug

Agencija će ispitati tvrdnje Jovanovića

Agencija za borbu protiv korupcije najavljuje da će ispitati tvrdnje vlasnika Univerziteta Megatrend Miće Jovanovića da su listovi "Blic", "Kurir" i Veran Matić sa Televizije B92, pokušali da ga reketiraju, izjavio je danas član Odbora Agencije profesor Zoran Stojiljković.

Nakon što su iz "Blica", "Kurira" i B92 podneli krivične prijave za klevetu, Agencija za borbu protiv korupcije, prema Stojiljkovićevim rečima, najavljuje da će istražiti pomenute navode.

"To sve treba da bude ispitano. I Agencija za borbu protiv korupcije, a nadam se i drugi državni organi, će uzeti u obzir ove navode, naravno, kada budu, sem u medijskoj sferi, prisutni i kroz odgovarajuće zahteve i ponuđenu argumentaciju", izjavio je Stojiljković za TV Pink 3. 

Stojiljković, koji je i profesor Fakulteta političkih nauka, navodi i da u ovakvim slučajevima, nisu svi "igrači" u jednakom položaju.

"Stvaranje priča preko medija i njihovo neprocesuiranje je nešto što je loše za demokratsku javnost u zemlji i krajnje je vreme da i jedni i drugi izađu sa argumentovanim zahtevima pred organe", dodao je Stojiljković.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi