Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  TV Nova ne prestaje sa radom, nova koncepcija od septembra
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 06. 2014.

Izvor: telegraf.rs

TV Nova ne prestaje sa radom, nova koncepcija od septembra

Nije tačno da televizija Nova prestaje sa radom, već smo primorani da se prilagodimo uslovima na tržištu nakon nedobijanja frekvencije i da se spremimo za novu programsku šemu koja će početi sa emitovanjem u septembru - izjavio je Jocić.

TV Nova neće prestati sa radom, kako je ranije u toku dana objavljeno, već se prilagođava situaciji nakon nedobijanja frekvencije i priprema se za novu programsku koncepciju od septembra.

Ovo je za Telegraf potvrdio Dejan Jocić, direktor TV Nova, koji je najavio brojna iznenađenja od jeseni na ovoj televiziji.

- Nije tačno da televizija Nova prestaje s radom, već smo primorani da se prilagodimo uslovima na tržištu nakon nedobijanja frekvencije i da se spremimo za novu programsku šemu koja će početi sa emitovanjem u septembru – poručuje Jocić.

On je naveo da nagađanja o zatvaranju ove stanice štete ovoj medijskoj kući i da nisu dobronamerna.

Komentari (1)

ostavi komentar
čet

19.06.

2014.

Dejan R. Popovic, dipl. inz. [neregistrovani] u 09:38

Mesto za "TV Novu" u multipleksnom signalu?

Ukoliko bude tacno informacija: "JP 'Emisiona tehnika i veze' će tokom naredna dva meseca dodatno proširiti mrežu digitalnih predajnika i time omogućiti da više od 90 odsto građana Srbije, uz odgovarajući prijemnik, može da prima digitalnu TV sliku i ton", kao sto pise u prenetoj vesti RTS-a - "DTV za 90 odsto građana Srbije", onda ce se, mozda, i za programski signal "TV Nove" naci mesto u multipleksnom signalu JP ETV.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi