Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Rajo, koji ti je „Kurir“?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 07. 2014.

Autor: Dragan J. Vučićević Izvor: Informer

Odgovor glavnog urednika Informera Radisavu Rodiću

Rajo, koji ti je „Kurir“?

U podavalskom selu odakle je poreklom Radisav Raja Rodić gradacija ide ovako: glup, glupši, najglupši.

 

Od juče, važi izmenjeno pravilo: glup, glupši, najglupši, Raja! Jer, samo glupši od najglupšeg, samo dakle Rodić Raja, može da smisli tako idiotski napad na mene. Kaže, kupio mi diplomu na FPN?! Tvrdi, „Glas javnosti“, na njegov zahtev, dve godine besplatno štampao studentski list ne bi li meni tako isplatio „zvanje akademskog građanina“?!

Gde su dokazi?

Kuku i lele, Radisave, govedo ripanjsko! Pa ti si ozbiljno pobrljavio. Nisi ti, Rajo, diplomu kupio meni. Ja sam je pošteno stekao, to se na Fakultetu političkih nauka, na adresi Jove Ilića 165 vrlo lako može proveriti. Ti si, Rodiću, meni i još mnogima pričao da si u jednoj višoj školi u Beogradu diplomu kupio sinu Aleksandru koji, kako si govorio, u Americi, u koju si ga poslao, nije umeo ni jedan ispit da položi. Ili si nas i to lagao?

Nego, šta bi sa onim silnim dokazima o kriminalu u koji sam, navodno, umešan? Je l' ti neko od drugara, a trčao si ovih dana i kod Miškovića i kod nekih policajaca, bivših urednika, direktora, tvojih saučesnika u „poštenim privatizacijama“, dao bilo šta kompromitujuće o meni?

Bilo šta, Radisave? Bilo kakav dokaz da sam prekršio bilo koji zakon? Da sam ukrao ili proneverio i jedan jedini dinar?! Šta kažu? Nema ništa?!

Zato moraš da lažeš o diplomi? Zato izmišljaš da sam uzeo prljavi keš od Miškovića i Đilasa? Ali, nisi ni ti, Rajo, baš toliko glup. Znaš ti, bolje od bilo koga, da se stotine hiljada evra ne uzimaju bez omerte. To je, znaš, ono kad se tvoj sin „naplati“ kod opasnih krimosa, pa ga sad oni teraju da raspali po Vučiću, a on, sinji kukavac, ne sme, pa kupuje vreme napadajući Mila i Bebu...

Ko si, bre, ti?

Radisave, dakle, Rodiću, takoreći Rajo! To koliki si ti vo, takoreći volina, to smo dosad znali mi koji te, na našu nesreću, dobro poznajemo. Sada si sa tom činjenicom upoznao i vascelu Srbiju. Mada, bilo bi jako lepo da se, umesto usiljenim stilskim figurama tvoje do poslednjeg evra verne Tatjane Vojtehovske (ona ti piše pisma, zar ne?), malo pozabavimo i činjenicama, da utvrdimo istinu.

Da, na primer, vidimo u čije se ti to ime, Radisave, pojavljuješ u novinama? Ko si ti? Osnivač, kažeš? Čekaj, nekad si bio i vlasnik? A kako si to i kad prestao da budeš?

Kad je to i kako onaj lupež od tvog sina Aleksandra postao vlasnik? Jesi li mu prodao „Kurir“, da li si mu ga kao brižni otac poklonio ili ti ga je, može biti, Aca oteo? Sećaš se, ono dok te je sa Coletom držao u zatvoru?! I koje su to uopšte novine čiji si ti sad šatro osnivač? „Kurir dnevne novine“ ili „Kurir magazin“ ili ovaj poslednji u nizu „Kurir najuticajnije novine Balkana“?! Zakon, Radisave. Samo tražim zakon.

I za mene i za vas, bandite iz familije Rodić. Zakon, Rajo. To je ono čega se ti celog svog kukavnog života najviše plašiš.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi