Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Koga, bre, lažeš, Bebina zvečko!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 07. 2014.

Autor: E. K. Izvor: Kurir

Koga, bre, lažeš, Bebina zvečko!

Posle priznanja Vladimira Bebe Popovića da je, pored TV Pink, i list Informer pod kontrolom Vlade Srbije, uredništvo ovog tabloida je na skromnom prostoru poručilo direktoru Instituta za javnu politiku da „odbije" od njihovih novina, te da prestane sa iznošenjem laži.

To bi možda i moglo da se zavede kao nekakvo „pranje" da taj isti Informer, izdanje za Crnu Goru, nije juče "dao" naslovnu stranu ovom medijskom magu da nastavi s bezočnim napadima na Vanju Ćalović, izvršnu direktorku MANS, možda jedinu osobu u Crnoj Gori koja se usuđuje da istražuje kriminalne radnje DPS.

Nepristrasan

Molim vas, dajte da pogledamo ko to danas, leta 2014. godine, napada i etiketira Informer? Beba?! Popović Vladimir? Onaj koji je za svog vakta od 2000. do 2003. godine u Srbiji ostao upamćen kao najveći cenzor? Čekajte, je l' to beše onaj isti tip koga je pokojni Aleksandar Tijanić precizno definisao kao Lakiranu Bubašvabu, kazao je Dragan J. Vučićević, kao i da su Popovićeve tvrdnje tendenciozne manipulacije koje imaju za cilj da izazovu haos na srpskoj medijskoj i političkoj sceni. On, dakle, taj i takav, usuđuje se da danas sudi o medijima u Srbiji?! Da nije strašno, bilo bi smešno, zaključio je Vučićević.

Kako vetar duva

A ono i jeste smešno. Dok u Srbiji na malo više od trećine strane napada Popovića, u Crnoj Gori ga tretira kao kredibilnog sagovornika, pa je tako Popović u tamošnjem Informeru dobio prostor na gotovo celoj naslovnoj strani. Naravno, tema mu je uža specijalnost, snimak zooseksa, za koji on tvrdi da je na njemu Vanja Ćalović.

„Popović: U porniću je Vanja Ćalović", naslov je na prvoj stranici ovog tabloida, izdanje za Crnu Goru. Pa je tako pitanje kako to da je Vladimir Beba Popović u Srbiji najveći cenzor i Lakirana Bubašvaba, a u Crnoj Gori kredibilan sagovornik. Za ocenu pornića, doduše, ali, opet, kredibilan sagovornik po Vučićeviću.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi