Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  „Informer”: Beba nas ne uređuje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 07. 2014.

Izvor: Politika, FoNet

„Informer”: Beba nas ne uređuje

Uređivački kolegijum „Informera” odbacio je tvrdnje Vladimira Popovića Bebe da Vlada Srbije ima punu kontrolu nad tim novinama.

„Informer” podseća da je Popović u „Utisku nedelje” na B 92 rekao da se podrazumeva da su te novine vladine i da su svi tabloidi uz vlast sve dok ne osete da se sprema pad vlasti. Te tvrdnje je uređivački kolegijum odbacio kao tendenciozne manipulacije koje imaju cilj da izazovu haos na srpskoj medijskoj i političkoj sceni.

Glavni urednik „Informera” Dragan J. Vučićević smatra da je Popović poslednji čovek u Srbiji koji ima pravo da govori i sudi o medijima.

„Nas niko ne kontroliše. Ni vlada, ni Vučić, ni ova, ni ona stranka. Nas kontrolišu samo i jedino naši čitaoci. Zbog njih postojimo. Od njih živimo”, navodi se u saopštenju „Informera”.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi