Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  O napadima na sajtove
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 07. 2014.

Autor: S.St. Izvor: Dnevnik

O napadima na sajtove

Kada je reč o obaranju medijskih sajtova, o čemu su se interesovali poslanici, Stefanović je rekao da je u slučaju „Peščanika" zatražena pomoć iz inostranstva jer je utvrđeno da je taj sajt napadnut van zemlje.

Srbija se za pomoć obratila Rusiji, Kanadi, Japanu i drugim zemljama i neke informacije već su pristigle, obrađuju se, ali su potrebni i sudski nalozi da bi se taj posao do kraja uradio dodao je ministar.

Sajt „Kurira" je napadnut iz Hrvatske, to smo utvrdili, zbog nekih tekstova u vezi s nastupom hrvatske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Brazilu. Imamo osnovane sumnje o tome koja su to lica učinila, ali je pitanje da li ćemo imati dovoljno dokaza za njihovo procesuiranje kazao je Stefanović. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi