Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  "O radio" - ponesi muziku sa sobom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

07. 07. 2014.

Izvor: RTV

"O radio" - ponesi muziku sa sobom

U želji da se pribiliži mladoj publici i ponudi joj sadržaje koje ne može da pronađe u većini drugih medija, Radio-televizija Vojvodine pokreće novi medij u okviru svoje kuće - omladinski internet radio pod nazivom "O radio".

 

Osim muzike, koja će činiti najvažniji segment u programu "O radija", posetioci portala www.oradio.rs moći će da pronađu i mnoge druge teme koje će ih zabaviti ili im biti od koristi - kao što su informacije o novim tehnologijama, svetskim trendovima, obrazovnim mogućnostima, putovanjima, sportu...

Muzički sadržaji, koji će činiti najvažniji segment programa "O radija" biće usmereni na promociju urbane muzičke scene u našoj zemlji i regionu, uz učešće i gostovanja najpoznatijih autora i umetnika kako sa našeg podneblja, tako i onih koji dolaze iz inostranstva.

Eksperimentalni program "O radija" kreće u vreme Egzit festivala, sa kojim je postignut dogovor o međusobnoj promociji i podršci.

Tokom festivala, planirano je da u studiju "O radija" gostuju umetnici koji će nastupati na Egzitu, uz uključenja sa tvrđave, priloge i intervuje sa izvođačima i live streaming sa različitih festivalskih bina (Fusion stage, Dance arena, Happy Novi Sad stage, Urban Bug). Program će se odvijati podjednako na srpskom i engleskom jeziku, a brojni emitovani sadržaji biće postavljeni na portal u formi podcast-a i moći će i kasnije, po završetku festivala, da se preuzmu i preslušavaju.

U svom punom obimu programska šema "O radija" zaživeće 29. novembra, na 65. rođendan Radio Novog Sada. Do tada, "O radio" će biti promovisan kroz štampu, elektronske medije, bilborde i ostale promotivne kanale, kao i na društvenim mrežama koje su već duže vreme najvažnije mesto na kome mladi međusobno komuniciraju.

Pokretanjem "O radija" i njegovim razvojem, RTV će se pozicionirati kao kuća koja prati savremena kretanja, tehnološki se približava mladoj populaciji i daje im priliku da na jednom mestu pronađu brojne sadržaje koji im mogu biti od koristi ili ih mogu kvalitetno zabaviti.

Slogan omladinskog internet radija je - Klikni i ponesi svoj zvuk!

A slušaoci će to moći da učine 9.7. od 12 časova na adresi  www.oradio.rs

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi