Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Čović na saslušanju u tužilaštvu zbog napada na Anđusa!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

07. 07. 2014.

Izvor: Telegraf

Čović na saslušanju u tužilaštvu zbog napada na Anđusa!

Predsednik Crvene zvezde trebalo bi da ispriča svoju verziju događaja tužilaštvu nakon čega će tužilac odlučiti da li će podići optužnicu protiv njega.

Danas je dan "D" za KK Crvena zvezda. Predsednik kluba, Nebojša Čović, biće saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu zbog sumnje da je pretukao novinara Dejana Anđusa ispred Televizije "Kopernikus".

Policija je još ranije podnela krivičnu prijavu protiv Čovića zbog sumnje da je više puta u lice udario Anđusa, a sada Čović ima priliku da ispriča svoju verziju priče.

Tek nakon svih izjava i razmatranja dokaza videće se da li će se podizati optužnica ili će možda biti zatražena dopuna istrage.

Ukoliko se podigne optužnica, vrlo je moguće da će Čović morati da podnese ostavku na mesto predsednika kluba.

Podsetimo, na filtriranim snimcima sigurnosnih kamera koje je policija uzela kako bi utvrdila da li je bilo incidenta između Čovića i Anđusa ispred „Kopernikusa“, vidi se kako osoba koja liči na Čovića šest puta udara novinara.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi