Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Pink 3 od sutra ima program 24 sata!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

30. 11. 2014.

Autor: M. K. V. Izvor: Kurir

Pink 3 od sutra ima program 24 sata!

Regionalni informativni kanal Pink 3, s urednikom Goranom Gmitrićem na čelu, u ponedeljak, 1. decembra, počinje s emitovanjem 24 sata programa.

Redizajnirani infokanal s potpuno novim tehničkim i produkcijskim kapacitetima počinje da se emituje iz studija u Beogradu, Sarajevu i Podgorici. Objedinjene, četrdesetominutne regionalne vesti, s uključenjima iz sva tri studija, na programu su tri puta dnevno, u 10, 14 i 21 sat, a vesti iz pojedinačnih studija su raspoređene na sve preostale sate. Koncept infokanala Pink 3 baziran je na živim uključenjima s mesta događaja. Svake večeri od 20 časova emitovaće se iz studija u Beogradu tok-šou „Pravac“, koji će uređivati i voditi Predrag Sarapa ponedeljkom i četvrtkom, Dragana Milićević utorkom, Dragana Kanjevac sredom, Aleksandar Vasić petkom i Petar Luković subotom. Za sutra Sarapa priprema emisiju o stanju u srpskom pravosuđu stoji u saopštenju Pink 3. Pored vesti i aktuelnosti, u programskoj šemi biće zastupljen i dokumentarni program iz domaće i strane produkcije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi