Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Peščanik u petak u Pančevu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 12. 2014.

Autor: V. D. Izvor: Danas

Nastavak serije tribina „Ko uvodi medijski mrak u Srbiji?“

Peščanik u petak u Pančevu

Nastavljajući seriju javnih razgovora pod nazivom „Ko uvodi medijski mrak u Srbiji?“ Građanska akcija Pančevo organizuje tribinu „Peščanik ako vam je dobro, onda ništa“ u dvorani „Apolo“ Doma omladine Pančevo (Ulica Maksima Gorkog 6), u petak, 12. decembra 2014. godine u 19.30.

O tome da li je raskorak između sadržaja medija i realnog života veći nego devedesetih godina XX veka, da li je društvo u Srbiji prešlo liniju iza koje su stvarne promene bile moguće, da li su primitivizam, palanaštvo i banalnost definitivno postali preovlađujuće karakteristike kulturnog modela Srbije, neke su od tema o kojima će govoriti Svetlana Lukić, autorka i urednica Peščanika, dr Žarko Korać, profesor univerziteta, i Dejan Ilić, vlasnik izdavačke kuće Fabrika knjiga.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi