Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Konferencija o zaštiti novinara u četvrtak u Beogradu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 03. 2015.

Izvor: Tanjug

Konferencija o zaštiti novinara u četvrtak u Beogradu

Međunarodna konferencija "Zaštita bezbednosti i integriteta novinara u regionu OEBS-a", biće održana u Beogradu, 26. i 27. marta u Palati Srbija u Novom Beogradu.

 

Na otvaranju konferencije u četvrtak, 26. marta u 9.30 časova, kako je saopštilo Ministarstvo kulture i informisanja, obratiće se predsedavajući OEBS-u, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac i predstavnica OEBS-a za slobodu medija Dunja Mijatović.

Konferenciju će zatvoriti ministar Tasovac, u petak, 27. marta.

Skup u organizaciji ministarstava kulture i spoljnih poslova, uz podršku Kancelarije predstavnice OEBS-a za slobodu medija, zamišljen je kao forum za razmenu mišljenja i iskustava predstavnika vlada, medija, zakonodavnih tela i drugih, posvećen problemima i izazovima sa kojima se mediji danas suočavaju, kao i mogućim preporukama za poboljšanje bezbednosti novinara, navedeno je u saopštenju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi