Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  „24 SATA“ svakog četvrtka u 14 gradova Vojvodine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

07. 10. 2010.

Izvor: Blic

„24 SATA“ svakog četvrtka u 14 gradova Vojvodine

Besplatne dnevne novine „24 sata“ od sutra, 7. oktobra, svakog četvrtka će, pored Beograda i Novog Sada, biti i na ulicama 14 gradova u Vojvodini.

Jedine besplatne dnevne novine u Srbiji su nakon četiri godine izlaženja stvorile prepoznatljiv imidž i sada počinju osvajanje publike i širom Vojvodine. Građani Vršca, Zrenjanina, Inđije, Kikinde, Bečeja, Sremske Mitrovice, Bačke Palanke, Vrbasa, Bačke Topole, Sombora, Subotice, Sente, Pančeva i Rume od 7. oktobra će svakog četvrtka iz „24 sata“ saznavati o dešavanjima u svom gradu, ali i čitati priče o zanimljivim ljudima, baš kao što su već navikli Beograđani i Novosađani.

Posebna pažnja biće posvećena kulturnim dešavanjima u ovim gradovima. Tiraž planiran za ove gradove iznosi 32.700 primeraka, a Vojvođani će moći da ih pronađu na ukupno 52 mesta, uglavnom u šetačkim zonama, odnosno na glavnim trgovima svojih gradova. Jedine besplatne dnevne novine uglavnom čitaju mladi. Od ukupnog broja čitalaca, čak 42 odsto čine mlađi od 30 godina. „Narandžaste novine“ u ovoj godini dnevno je prosečno čitao 264.961 građanin.

Prvi broj „24 sata“ izašao je 18. septembra 2006, a 9. avgusta ove godine izašao je i jubilarni 1.000. broj. Novembra 2007. godine pokrenuto je novosadsko izdanje, a marta 2009. i projekat „e-24 sata“ putem koga čitaoci na i-mejl svakoga jutra dobijaju svoj primerak novina.

Sa čitaocima „24 sata“ komunicira i preko „Fejsbuk“ stranice, koja ima 18.700 fanova i preko koje se organizuju brojne nagradne igre, kao i preko „Tvitera“ na kojem „24 sata“ prati 1.200 čitalaca.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi