Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Dejan Jocić novi direktor TV Foksa
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

19. 03. 2010.

Izvor: Pres

Dejan Jocić novi direktor TV Foksa


Dejan Jocić (37) danas će stupiti na mesto novog direktora Foks televizije, saopštila je ova medijska kuća. Jocić će na ovoj poziciji zameniti dosadašnjeg direktora Dena Bejtsa.

Dejan Jocić rođen je u Nemačkoj i srpskog je porekla. Ima veliko iskustvo u TV industriji.Teodor Kiriaku, generalni direktor „Antena grupe“, povodom ove kadrovske odluke izjavio je da će srpsko poreklo Jocića biti velika prednost:

- Težište naših ulaganja je i dalje na postojećim medijima na tržištima u razvoju, a istovremeno smo zainteresovani za nove medije na razvijenim tržištima. U skladu sa težnjama da našoj grupi pridodamo iskustvo stručnih rukovodilaca, zadovoljstvo nam je da Dejana Jocića uključimo u naš tim. Mislimo da će njegovo srpsko poreklo i međunarodno iskustvo u kreiranju programa i upravljanju televizijskim i multimedijalnim platformama u saradnji sa timom Foks televizije još više pospešiti razvoj kanala i drugih medijskih mogućnosti u zemlji - naveo je Kiriaku.

Dosadašnji direktor Foks televizije, Den Bejts, odlučio je da se vrati u SAD iz privatnih razloga.

- Zadovoljstvo mi je što sam razvio stanicu od samog početka i od nje stvorio treću televiziju po gledanosti u Srbiji. Vraćam se u SAD ostavljajući stanicu u dobrim rukama - rekao je Den Bejts.

R. J.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi