Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Upad u RTS očima novinar
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 03. 2019.

Autor: Stevan Kostić, Nataša Đulić Banović Izvor: RTS

Upad u RTS očima novinar

Demonstranti predvođeni liderom Dveri Boškom Obradovićem upali su u subotu uveče u zgradu Radio-televizije Srbije tražeći da se uključe uživo u program. Šta se sve dešavalo te dramatične noći u zgradi Televizije, kako su se ponašali novinari RTS-a, kako novinari drugih medija koji su došli da izveštavaju i da li je RTS tu noć mogao da ima vanredni program?

Novinari Javnog servisa koji su u subotu bili u našoj kući, ali i oni koji su iz nje izveštavali za druge medije, za emisiju Oko posvedočili su o tome kakva je bila atmosfera tokom cele večeri.

Za Oko su govorili urednik Internet portala RTS-a Zoran Stanojević, zamenik urednika Internet portala Radivoj Maroević, urednik Drugog Dnevnika Dušan Ubović, dežurni urednik u Desku te večeri Zorana Latinović, šef Odseka bezbednost RTS-a Nenad Milunović i novinarka televizije N1 koja je izveštavala sa lica mesta Emina Kovačević.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi