Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Brnabić o štrajku glađu Maje Pavlović: Spremna sam da pomognem
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 04. 2019.

Izvor: Tanjug

Brnabić o štrajku glađu Maje Pavlović: Spremna sam da pomognem

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je danas, povodom štrajka glađu direktorke novosadskog TV Kanala 9 Maje Pavlović, da je spremna da pomogne i uvek i sa svakim razgovara gde god i kada god je potrebno, ukoliko na taj način može da doprinese rešavanju problema.

"Kao predsednica vlade trudim se da, u okviru ovlašćenja koja mi ustav i zakon daju, uvek kada je to moguće reagujem na svaku pritužbu građana. U vezi sa slučajem direktorke novosadskog TV Kanala 9 Maje Pavlović spremna sam da pomognem i razgovaram ali koliko sam upoznata njen zahtev je da sud donese presudu", poručila je Brnabić.

Premijerka Srbije je ukazala da ni kao građanka, ni kao predstavnica izvršne vlasti ne sme i ne može da se meša u sudske odluke.

"Niti mogu da se mešam niti mogu da zauzimam strane, iznosim mišljenje ili na bilo koji način utičem na ishod sudskog postupka, budući da je sudska vlast u potpunosti samostalna i nezavisna u svom radu. Jedino što mogu da uradim je to što može i gospođa Maja Pavlović - da se nadam da što pre dođe do okončanja tog postupka", istakla je u saopštenju premijerka Brnabić.

Brnabić je izrazila nadu da će direktorka novosadskog TV Kanala 9 prekinuti štrajk glađu i pozvala je da ne ugrožava svoje zdravlje.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi