Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Supernova: Netačno da naši korisnici ne mogu da prate program TV N1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 07. 2019.

Autor: FoNet Izvor: Danas

Supernova: Netačno da naši korisnici ne mogu da prate program TV N1

Kablovski operater Supernova saopštio je da nisu tačne tvrdnje da njegovi korisnici ne mogu da prate program Televizije N1.

U saopštenju se navodi da se Televizija N1 emituje na teritorijama pokrivenosti kablovskih operatora Radijus Vektor, Gronet i Kopernikus, što čini 95 odsto korisnika Supernove.

Ističe se da se Telvizija N1 jedino ne vidi na teritoriji kablovskog operatora AVcom, što je pet odsto korisnika Supernove, a razlog je što je Junajted grupa odbila da dostavi saglasnost i ugovor za emitovanje.

Pozivamo novinare N1 da provere kod svog vlasnika SBB-a da li je AVcom podneo zahtev za emitovanje kanala, među kojima je i N1, i da provere razloge zašto on nije prihvaćen, navodi se u saopštenju Supernove.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi