Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Novinarka KRIK-a dala izjavu u policiji o obijanju kuće
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 10. 2019.

Autor: Bojana Pavlović Izvor: KRIK

Novinarka KRIK-a dala izjavu u policiji o obijanju kuće

Novinarka KRIK-a Milica Vojinović, kojoj je prošlog četvrtka uveče obijena kuća dok je sa porodicom bila van zemlje, danas je dala izjavu u policiji. Slučaj je zaveden kao teška krađa, a Vojinović je rekla da ne isključuje da provala može imati veze sa poslom koji obavlja.

Vojinović je policajcima ukazala na neobičan detalj koji je videla kada je, nakon obijanja, prvi put ušla u kuću. Ispričala je da je iz torbice koja se nalazila u sobi njenih roditelja odneto oko 500 evra, ali i da je na krevetu zatekla novčanik izvađen iz ormara sa oko 400 evra koje provalnici nisu uzeli.

Slučaj je zaveden kao teška krađa, a novinarka je istakla da sumnja da provala može biti i u vezi sa poslom koji obavlja. Dobila je uveravanje da je slučaj prioritetan.

Kuća u kojoj stanuje novinarka KRIK-a vlasništvo je njenog oca, a obijena je prošle sedmice u noći između 3. i 4. oktobra. Vojinović je sa porodicom bila van zemlje, a ispreturanu kuću zatekla je rođaka. Stvari su izvađene iz fioka i ormara, a fascikle sa poslovnom dokumentacijom njenog oca razbacane su po prostoriji.

Pre dve godine novinarki KRIK-a Dragani Pećo obijen je stan i iz njega ništa nije ukradeno. Slučaj je prijavljen policiji, koja ga do danas nije rešila.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi