Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  United Media objavila ponudu Telekomu i JP Pošta za distribuciju kanala N1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 01. 2020.

Izvor: N1

United Media objavila ponudu Telekomu i JP Pošta za distribuciju kanala N1

United Media AG, kao nosilac prava distribucije TV kanala N1 ovim putem poziva operatora Telekom Srbije AD i sve operatore koji su povezana lica ove kompanije, a koja su ovlašćena za pružanje usluge distribucije medijskih sadržaja u Srbiji (u daljem tekstu zajedno označeni kao: Telekom Srbija Grupa), u odnosu na celokupnu bazu korisnika svih operatora u okviru Telekom Srbija Grupe, kao i JP Pošta Srbije – Pošta NET, za distribuciju kanala N1, za teritoriju Srbije.

N1 televizija je prepoznata kod građana Srbije po objektivnom, tačnom i profesionalnom izveštavanju. Više od pet godina su prvi izbor gledalaca tokom svih bitnih dešavanja u zemlji i regiji. Verujemo da pravovremeno i istinito izveštavanje medija predstavlja opšti interes za sve građane Srbije.

Cena: 0,4 Evra po korisniku (cena je bazirana na tržišnim uslovima i cenama koje Telekom Srbija Grupa plaća drugim kanalima)

Period trajanja ugovora: 3 godine

Napomena: Ovaj poziv važi i za sve ostale operatore upisane u Evidenciju operatora javnih komunikacionih mreža i usluga RATEL-a.

Ova ponuda važi do njenog opoziva.

United Media obaveštava sve zainteresovane građane da naše kanale mogu pratiti odabirom SBB paketa ili TOTAL TV, a vrlo jednostavno to mogu učiniti i preko platforme EON, bilo gde u Srbiji bez ugovorne obaveze.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi