Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Kamera i telefon KTV televizije i dalje uhapšeni
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

31. 03. 2020.

Autor: M.P. Izvor: Danas

Kamera i telefon KTV televizije i dalje uhapšeni

KTV televiziji iz Zrenjanina još uvek nije vraćena kamera niti mobilni telefon, koji su oduzeti nakon hapšenja novinara i snimatelja ovog medija, rečeno je Danasu.

Iako su novinari pušteni iz pritvora, Osnovno javno tužilaštvo zadržalo je kameru i telefon kao dokaze zbog čega je KTV televizija onemogućena da obavlja svoj posao, tvrde u KTV televiziji.

- Danas je trebalo da bude održano ročište ali je otkazao jer su u izolaciji i gradonačelnik i ostali koji treba da daju izjave o događaju. Mislim da je tu na delu kršenje propisa jer nisu kamera i telefon optuženi da su kršili propise o dezinfekciji, već ljudi. Nama oprema treba da bi radili. Ovim nam se direktno ugrožava pravo na rad – kaže Danijel Radić sa KTV televizije.

Ekipa KTV televizije uhapšena je 26. marta  po odobrenju Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu, zbog sumnje da su počinili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Narednog dana, pod pritiskom medija i javnosti, pušteni su da se brane u redovnom postupku.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi