Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Raspisan 17. konkurs „Betina fotografija godine“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

15. 06. 2020.

Izvor: Beta

Raspisan 17. konkurs „Betina fotografija godine“

Novinska agencija Beta raspisala je konkurs za najbolju novinsku fotografiju 2019/2020. godine. Konkurs traje do 15. jula ove godine.

Na Betinom konkursu za novinsku fotografiju mogu učestvovati fotografije nastale u periodu 1. april 2019. – 31. maj 2020. godine. Fotografije moraju biti snimljene u jugoistočnoj Evropi. Betin konkurs za novinsku fotografiju godine nema posebnih tematskih kategorija. Učešće na konkursu se ne naplaćuje.

Pravo učešća na konkursu „Betina fotografija godine“ imaju profesionalni fotoreporteri koji rade u medijskoj industriji područja jugoistočne Evrope (dnevni, lokalni i drugi listovi, magazini, časopisi, periodične publikacije, novinske agencije i internet portali), bilo da su stalno ili honorarno angažovani u tim medijima.

Svaki učesnik Konkursa može poslati najviše pet fotografija u visokoj rezoluciji, maksimalne veličine 3MB i isključivo u JPEG formatu. Uz svaku fotografiju treba da stoji ime autora, naziv fotografije, kao i mesto i vreme kada je snimljena. Fotografije se šalju na mail adresu betafotokonkurs@gmail.com.

Prijave za Konkurs su dostupne NA OVOM LINKU i šalju se mailom na istu mail adresu, na koju i fotografije.

Pobednicima Konkursa nagrade se uručuju na dan otvaranja izložbe. Prva nagrada iznosi 1.000 evra, druga 750 evra i treća 500 evra.

Imena nagrađenih fotoreportera biće objavljena u dnevnom servisu Novinske agencije BETA, a nagrađene fotografije biće emitovane u foto-servisu Bete.

Žiri će od svih pristiglih radova odabrati i fotografije koje će biti predstavljene na izložbi.

Izložbu prati katalog u kojem će svi autori, čije je radove odabrao žiri, biti predstavljeni.

BETA će pristigle radove postaviti na svoj veb sajt i svoje stranice na društvenim mrežama, a nakon odluke žirija objaviti i fotografije nagrađenih fotoreportera kao i svečanog uručenja nagrada.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi