Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Konkurs RTV Vranje za nagradu „Pera Stojanović Tuman“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

09. 06. 2021.

Konkurs RTV Vranje za nagradu „Pera Stojanović Tuman“

Nagrada „Pera Stojanović Tuman“ dodeljuje se za najbolji humoristički tekst i nosi ime doajena vranjskog radio novinarstva, poznatog vranjskog glumca, humoriste i boema Pere Stojanovića Tumana. Ustanovljena je 2005. godine.

Konkurs je otvorenog tipa, mogu da učestvuju svi stvaraoci bez obzira na mesto prebivališta. Pisane i uredno potpisane radove treba dostaviti do 25. avgusta 2021. godine na adresu: Radio televizija Vranje, Partizanska 17a, 17501 Vranje ili i-mejlom na: rtvranje@verat.net (neophodno je radove poslati i poštom i u elektronskoj verziji).

Za najbolji rad biće dodeljena novčana nagrada u iznosu od 50.000 dinara. Prvonagrađeni rad će biti i ekranizovan i premijerno prikazan u novogodišnjoj noći na programu Radio televizije Vranje.  

Žiri će odluku o najboljim radovima objaviti 7.septembra 2021. na rođendan Radio Vranja pred čijim je mikrofonom Pera Stojanović Tuman širio vedar duh i humor svojim moćnim glasom koji je postao etarski autoritet južnih prostora.  

Za dodatne informacije:

Br. telefona je 017 422 632 ili putem i-mejla na: rtvranje@verat.net

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi