Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Konkurs za medijske priloge "Drugačije od drugih"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

16. 05. 2023.

Autor: FoNet Izvor: FoNet

Konkurs za medijske priloge "Drugačije od drugih"

Stalna konferencija gradova i opština - Savez gradova i opština Srbije (SKGO) saopštila je danas da je, u okviru projekta "Održive i inkluzivne usluge na lokalnom nivou", raspisala konkurs za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi "Drugačije od drugih".

Konkurs je namenjen novinarima lokalnih, regionalnih i nacionalnih medija i u konkurenciju će biti uzeti prilozi objavljeni od 1. januara do 1. oktobra 2023. godine.

Teme konkursa su: zaštita životne sredine, lokalni ekonomski razvoj - žensko preduzetništvo, smanjenje rizika od katastrofa, kao i rodna ravnopravnost na lokalnom nivou, a od ove godine je uvedena i posebna tema koja se tiče praćenja aktivnosti i uticaja SKGO na lokalne samouprave u Srbiji.

U okviru konkursa "Drugačije od drugih" biće dodeljeno ukupno sedam nagrada, a autori najboljih priloga biće nagrađeni laptop računarima.

Ocenu o najboljim medijskim prilozima doneće nezavisni žiri, koji čine iskusni urednici vodećih redakcija: Olivera Petrović Stojančić (RTS), Lana Gedošević (Blic), Zoran Sekulić (FoNet), Vladan Samardžić (Večernje novosti) i Srđan Bošković (Radio Beograd 1).

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi