Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Konkurs "Novosti" za nagradu Milan Pantić
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

15. 05. 2013.

Izvor: Večernje novosti

Konkurs "Novosti" za nagradu Milan Pantić

Kompanija ”Novosti“ raspisala je javni konkurs za nagradu „Milan Pantić“, koja se dodeljuje za novinarsku hrabrost, u znak sećanja na dopisnika „Novosti“ iz Jagodine Milana Pantića, koji je mučki ubijen 11. juna 2001. godine ispred svog stana.

Kandidate za nagradu predlažu redakcije, udruženja, izdavači, žiri i pojedinci, a konkurs je otvoren do 26. maja. Predlog treba pismeno obrazložiti.

Nagrada se sastoji od plakete i novčanog iznosa, koji će ove godine biti, kao i lane - 150.000 dinara. Odluku o nagradi donosi petočlani žiri sastavljen od predstavnika „Večernjih novosti“, UNS, NUNS-a, Nedeljnika „Novi put“ i Književnog kluba „Đura Jakšić“ iz Jagodine.

Predloge treba slati na adresu - „Večernje novosti“, 11000 Beograd, Trg Nikole Pašića 7, sa naznakom „Za konkurs Milan Pantić“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi