Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Vi pišete, mi biramo tri najlepše reportaže
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

14. 12. 2015.

Izvor: Dnevnik

Vi pišete, mi biramo tri najlepše reportaže

Poštovani čitaoci, svi vi koji ste učestvovali u „Dnevnikovom” nagradnom konkursu „Kupi Dnevnik - pošalji fotku” i bili nagrađeni za najbolju fotografiju sa odmora, evo još jedne šanse za specijalno nagrađivanje.

 

Naime, zahvaljujući našim sponzorima tokom protekle godine osvojivši nagradu, putovali ste u banje, na more, na planinu ili proveli vikend u elitnom hotelskom apartmanu.

Sada sve nagrađene pozivamo da sa destinacija na kojima su bili pošalju reportažu, odnosno fotografije i tekst na adresu „Dnevnik”, Bulevar oslobođena 81 Novi Sad, sa naznakom za Konkurs „Kupi Dnevnik- pošalji fotku - specijalne nagrade” ili elektronski na e-mail nedeljnidnevnik.rs, sa naznakom „za konkurs”.

Radove možete slati zaključno sa 15. decembrom, a imena troje nagrađenih ćemo objaviti u rubrici Odmor 21. decembra.

To će biti tri ravnopravne nagrade na konkursu, a zadržavamo pravo da nagrade do dodele ostanu tajna.

Tada ćemo naše laureate obavestiti i kada će preuzeti svoje nagrade za najbolju reportažu, a istovremeno i sve vas koji ste učestvovali pozvati da prisustvujete svečanosti.

Svi prispeli radovi će, uz nagrađene, biti objavljeni u našoj rubrici Odmor i na ovaj način želimo da vam se odužimo što vreme provodite sa, i uz „Dnevnik”.

 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi