Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  SKGO: Do 15. oktobra otvoren konkurs za medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

02. 10. 2019.

Autor: Beta Izvor: Danas

SKGO: Do 15. oktobra otvoren konkurs za medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi

Stalna konferencija gradova i opština Srbije (SKGO) danas je podsetila da 15. oktobra ističe rok za dostavljanje medijskih priloga o praksi u lokalnoj samoupravi „Drugačije od drugih“ na konkursu u okviru programa „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza“ koji finansira Vlada Švedske.

Teme konkursa su EU integracije, zaštita životne sredine, unapredjenje poslovne klime, prevencija i upravljanje vanrednim situacijama, kao i rodna ravnopravnost i ljudska prava na lokalnom nivou.

Raspisivanjem konkursa za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi SKGO želi da istakne važnost i ulogu lokalnih vlasti u tim oblastima, u cilju poboljšanja kvaliteta usluga koje pružaju građanima.

Biće dodeljeno pet nagrada, a autori najboljih priloga biće nagrađeni laptop računarima.

Ocenu o najboljim medijskim prilozima doneće nezavisni žiri u kojem su Nada Gogić (RTS), Veselin Simonović (Blic), Zoran Sekulić (Fonet), Vladan Samardžić (Večernje novosti) i Srđan Bošković (Radio Beograd 1).

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi