Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Konkurs za nagradu novinarima koji izveštavaju o religiji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

19. 12. 2019.

Konkurs za nagradu novinarima koji izveštavaju o religiji

Međunarodno udruženje novinara koje se zalaže za izveštavanje u oblasti religije (IARJ) sa italijanskim institutom Scienze Religiose Giovanni XXIII (FSCIRE), u okviru Evropske akademije religije raspisalo je konkurs za novinarsku nagradu za religiju Piazza Grande Religion Journalism.

Novčana nagrada, koju finansira italijanski institut, iznosi 2.500 evra. Novinari iz Evrope mogu da prijave svoje radove objavljene u medijima od 1. januara do 31. decembra ove godine. Rok za prijavu je 28. februar 2020. godine.

Cilj nagrade je podsticanje novinara da izveštavaju o temama iz oblasti religije, da pišu o dijalogu i međuverskim pitanjima, kao i o odnosu religije sa politikom, javnim životom, kulturom, umetnosti na regionalnom i međunarodnom nivou.

Više o konkursu i načinu prijave pročitajte ovde.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi