Naslovna  |  Konkursi  |  Posao  |  Raspisan konkurs za urednika informativnog programa RTS
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Posao

03. 10. 2019.

Autor: Beta Izvor: Danas

Raspisan konkurs za urednika informativnog programa RTS

Radio-televizija Srbije (RTS) raspisala je konkurs za imenovanje glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Srbije, koji je objavljen u današnjem izdanju lista Politika.

Takođe je raspisala i konkurse za glavne i odgovorne urednike Drugog programa Radio Beograda i Trećeg programa Radio Beograda.

Rok za prijavljivanje kandidata je 30 dana od dana objavljivanja konkursa u listu Politika, Službenom glasniku i na sajtu RTS.

Upravni odbor RTS će imenovati glavne i odgovorne urednike u roku od 45 dana od dana otvaranja prijava na konkurs, u skladu sa važećim Pravilnikom o postupanju i uslovima izbora imenovanih lica.

Među uslovima, navedeno je da kandidat treba visoku stručnu spremu ili master, da je istaknuti medijski stručnjak koji se dokazao izuzetnim rezultatima rada u televizijskoj, odnosno radio delatnosti.

Kao uslov je navedeno i da kandidat da ima najmanje sedam godina radnog iskustva na uredničkim poslovima, kao i organizacijske i profesionalne sposobnosti dokazane u dosadašnjem radu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi