Naslovna  |  Konkursi  |  Posao  |  Konkura za saradnike u programu kanala RTS Nauka
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Posao

16. 10. 2019.

Konkura za saradnike u programu kanala RTS Nauka

Program kanala RTS Nauka traži mlade, talentovane i radoznale novinare koji će doprineti razvoju naučno-edukativnog i zabavnog

U konkursu se navodi da traže 20 novinara specijalista (TV, onlajn, MoJo), reportera, TV voditelja i stručnih saradnika, kojima nudi stručnu praksu u emisiji „RTS Lab“, a koja se bavi temama iz oblasti nauke sa osvrtom na najnovija dostignuća i istraživanja.

Na konkurs se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih i master studija društvenih i prirodnih nauka. Uslov je poznavanje jezika i rada na računaru.

Zainteresovani treba da motivaciono pismo sa kratkom biografijom dostave Sektoru za ljudske resurse (ana.djurkovic.davogic@rts.rs) ili na pisarnicu RTS-a u (Takovska 10, Beograd) za naznakom „za Sektor za razvoj i nove poslove RTS”, do 1. novembra 2019. godine.

Najbolji kandidati biće pozvani na razgovor, a komisija koju imenuje generalni direktor JMU RTS-a sačiniće listu odabranih.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi