Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  CEI-SEEMO nagrada za istraživačko novinarstvo 2012
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

17. 04. 2012.

CEI-SEEMO nagrada za istraživačko novinarstvo 2012

Centralna Evropska Inicijativa (CEI) i Medijska Organizacija Jugoistočne Evrope (SEEMO) raspisale su konkurs za nagradu za posebna dostignuća u istraživačkom novinarstvu.

Rok za podnošenje prijava je 30. jun 2012. godine.

Pravo da konkurišu imaju novinari iz zemalja članica CEI (Albanija, Austrija, Belorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Češka, Mađarska, Italija, Makedonija, Moldavija, Crna Gora, Poljska, Rumunija, Srbija, Slovačka, Slovenija i Ukrajina) koji su dali svoj doprinos istraživačkom novinarstvu u protekle tri godine.

Nagrada za pobednika je 5.000 evra i učešće na Forumu medija koji će biti održan 15. i 16. oktobra 2012. godine u Budvi i Bečićima (Crna Gora).
CEI-SEEMO nagrada za istraživačko novinarstvo je ustanovljena 2008. godine i do sada su je dobili: Drago Hedl, Hrvatska (2008); Besar Likmeta, Albanija (2009); Adrian Mogoš, Rumunija (2010) i Vlodmier Kalicki, Poljska (2011).

Više o konkursu i načinu prijavljivanja možete videti OVDE.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi