Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Konkurs TACSO kancelarije za PADOR radionice
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

17. 08. 2012.

Konkurs TACSO kancelarije za PADOR radionice

TACSO kancelarija u Srbiji raspisuje poziv za predstavnike Organizacija civilnog društva da konkurišu za radionice koje imaju cilj da pomognu organizacijama da se registruju u PADOR bazi a koje će se održati tokom oktobra i novembra u Vršcu, Beogradu, Jagodini i Vranju.

Cilj obuka je pomoć organizacijama da se registruju u PADOR bazi kako bi ispunile neophodan uslov za konkurisanje i dobijanje grantova iz EU. Tokom radionice, svi učesnici će proći kroz proces registracije, čime će dobiti PADOR broj. Odabrani kandidati/kinje biće naknadno obavešteni o datumu i mestu održavanja radionica.

Da bi učestvovali na obukama, potencijalni kandidati treba da pošalju prijavu na adresu prijava.rs@tacso.org sa naznakom :“ PADOR radionice“  najkasnije do 7. septembra  do 17 časova.

Ispred jedne organizacije može konkurisati samo jedna osoba. Sve troškove održavanja obuke snosi TACSO kancelarija, putni troškovi učesnicima/ama će biti pokriveni u visini autobuske karte. 

Da bi se registrovali u PADOR -u potrebne da sledeće informacije obezbedite pre dolaska na radionicu :

- E-mejl adresu – idealno bi bilo da postoji adresa organizacije i osobe koja vrši registraciju
- Skenirani statut organizacije
- Puni naziv organizacije
- Skraćeni naziv ili AKRONIM
- Identifikacionii broj
- PDV broj (ukoliko je organizacija registrovana kao PDV obaveznik)
- Mesto gde je registracija izvršena
- Datum registracije
- Adresa
- Zemlja

Druga grupa podataka koju treba obezbediti pre dolaska na radionicu odnosi se na:

1. Sektor u kojem radite (koliko godina već radite u sektoru, broj projekata, okviran iznos donacija za proteklih 7 godina)
2. Geografsko područje koje pokrivate u poslednjih 7 godina, okvirno broj godina koliko radite, okviran broj projekata koji su realizovani na tom području. Procena koliki je ukupan iznos utrošenih sredstava u označenom području
3. Ciljna grupa
4. Finansijski podaci za zadnje četiri godine (podaci moraju biti u saglasnosti sa finansijskim izveštajima za traženi period)
5. Ukupan obrt, ukupan bilans ili budžet za svaku godinu pojedinačno (podaci treba da budu u skladu sa vašim završnim finansijskim izveštajima za svaku godinu pojedinačno)
Za zadnje četiri godine: godina, Izvor (donacije, članarine ili drugi oblici). Procentualno koliko se odnosi na koji izvor sredstava. Npr 30% donacije 20% članarine
6. Broj plaćenog i neplaćenog osoblja i njihova rodna struktura

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi