Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Novosadska novinarska škola poziva studente i studentkinje da se prijave na obuku iz oblasti medijske pismenosti
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

28. 03. 2023.

Izvor: Novosadska novinarska škola

Novosadska novinarska škola poziva studente i studentkinje da se prijave na obuku iz oblasti medijske pismenosti

Dvodnevna obuka biće održana 6. i 7. aprila 2023. godine u Novom Sadu, a uključuje oblasti analize medijskih sadržaja, kreiranja medijskog sadržaja, primene medijske pismenosti u nastavi, analizu izazova i novih mogućnosti koje su doneli internet i društvene mreže.

Poziv je otvoren za studente i studnetkinje koji se obrazuju za rad u prosveti iz cele Srbije. Obuka je besplatna, a odabranim učesnicima koji žive i borave van Novog Sada biće pokriveni troškovi puta i smeštaja. Broj mesta je ograničen.

Nakon završenog seminara polaznici će biti u prilici da napišu medijske tekstove uz mentorstvo eksperata iz Novosadske novinarske škole. Pet najboljih medijskih tekstova će biti podržano honorarom od 85 EUR bruto i objavljeno na sajtu Novosadske novinarske škole.

Ukoliko ste zainteresovani možete se prijaviti putem ovog formulara do 2. aprila do ponoći.

Odabrani učesnici biće obavešteni mejlom o svim detaljima, najkasnije 3. aprila. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte Milicu Janjatović Jovanović putem mejla milica@novinarska-skola.org.rs . 

Ova obuka se realizuje u okviru projekta „Unapređenje medijske pisemnosti kroz dijalog s javnim vlastima 2“, koji je deo projekta Beogradske otvorene škole „Dijalog promena“, a koji se sprovodi uz finansijsku podršku Evropske unije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi