Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  CINS traži menadžera za komunikacije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

28. 03. 2023.

Autor: CINS / UNS Izvor: CINS

CINS traži menadžera za komunikacije

Menadžer/ka za komunikaciju će biti odgovoran/a za vidljivost rada CINS-a i koordinaciju društvenih mreža.

Centar za istraživačko novinastvo Srbije ( CINS) je u potrazi za koleginicom/kolegom koja/i želi da svoju kreativnost i znanje iskoristi za promociju istraživačkih tekstova, ali i osmišljava i stara se za prepoznatljiv stil CINS-a na društvenim mrežama.

Odgovornosti i zaduženja : 

Kreiranje i implementacija plana vidljivosti na društvenim mrežama. Praćenje angažmana publike. Kreiranje objava i medijske kampanje u skladu sa temama. Koordinaciju društvenih mreža CINS-a i ostale poslove u skladu sa pozicijom. 

Potrebne su dobre komunikacione veštine i iskustvo u komunikaciji sa publikom. Potrebno je da osoba bude u toku sa trendovima na društvenim mrežama, kao i da prati rad istraživačkih medija u Srbiji. Radno/volontersko iskustvo na sličnim pozicijama u medijim je poželjno.

Napredno znanje engleskog jezika i korišćenje MS aplikacija je neohodno. Otvorenost za učenjem i dodatnim profesionalnim razvojem. Nedostatak izvesnih iskustava i veština ne predstavlja razlog za automatsku diskvalifikaciju.

Otvoreni smo za inicijative, predloge i kreativni pristup promociji. Od menadžera/ke za komunikaciju očekujemo da prati i razume trendove na mrežama, a sa naše strane nudimo priliku za usavršavanje u ovoj oblasti kroz različite treninge i podršku tima.

Ukoliko ste zainteresovani za više informacija o tome šta sve pozicija podrazumeva, pišite nam na office@cins.rs.

Prijava na konkurs treba da sadrži:

CV sa svim relevantnim iskustvima i veštinama, formalnim i neformalnim obrazovanjem i kontakt elektronskom adresom i brojem telefona (svi podaci će biti tretirani kao poverljivi i obrađivani u skladu sa zakonom).

Motivaciono pismo u pisanom (ne više od 2.000 karaktera sa razmacima) ili drugom formatu: odgovorite na pitanje zašto želite da radite u CINS-u na ovoj poziciji?

Prijave šaljite na imejl office@cins.rs  subject: Prijava za posao, IME i PREZIME

Za sva pitanja, nedoumice i više informacija pišite nam na istu imejl adresu.

Konkurs je otvoren dok se mesto ne popuni.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi