Naslovna  |  Konkursi  |  Ostali konkursi  |  Institut za medije i različitost – Zapadni Balkan poziva mlade koji žele da izveštavaju o svojoj lokalnoj zajednici da se prijave na obuku
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ostali konkursi

08. 02. 2024.

Izvor: UNS,Institut za medije i različitost – Zapadni Balkan

Institut za medije i različitost – Zapadni Balkan poziva mlade koji žele da izveštavaju o svojoj lokalnoj zajednici da se prijave na obuku

Institut za medije i različitost – Zapadni Balkan, u okviru međunarodnog projekta YoCojoin, raspisuje konkurs za učešće na obuci za mlade reportere od 15 do 25 godina koji će izveštavati o lokalnoj zajednici u lokalnim i omladinskim medijima iz mesta odakle dolaze.

Srednjoškolci i studenti, koji su zainteresovani za novinarstvo, medijsko izveštavanje, probleme u lokalnoj zajednici i rad na terenu mogu da se prijave do 15. februara u ponoć i pošalju motivaciono pismo u Word ili PDF formatu na imejl adresu aleksandar@media-diversity.org sa naznakom „Prijava za mlade reportere/ke.

Odabrani kandidati biće obavešteni do 28. februara.

Ovu obuku Institut za medije i različitost – Zapadni Balkan sprovodi u okviru projekta YoCojoin čiji je vodeći partner Omroep Tilburg, zajedno sa partnerima iz Zavoda Časoris iz Slovenije, SideStreetMalta iz Malte, Dublin Inquirer iz Irske, Media Diversity Institute iz Belgije i Nyugat Media iz Mađarske.

Više informacija o prijavi nalazi se ovde: https://www.mladi.org.rs/poziv-za-mlade-reportere-ke-koji-e-zele-da-izvestavaju-o-svojoj-lokalnoj-zajednici.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi